AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotele

Hotele, Vila, Apartamente

Iberostar Bellevue Hotel

Iberostar Bellevue Hotel 4* Becici, Budva, sherbim all inclusive.

Starting822 te rritur

Details

Hotel Partner

Hotel Partner ne Vlore, Hotel me akomodim bashkekohor, brenda qytetit Vlore, afer plazhit dhe qendrave te argetimit.

Starting602 te rritur

Details

Bianca Resort & Spa

Bianca Resort & Spa 4*+ eshte resort alpin qe ndodhet ne Kolashine, 11 kilometra nga pistat e skive.

Starting842 te rritur

Details