Vila dhe Apartamente ne Halkidiki

+355 4 2 420 892

Vila dhe Apartamente ne Halkidiki

Pushime ne Vila, Apartamente ose dhoma me qira ne Halkidiki - Greqi.
Fillon nga 195

Programi

Vila dhe Apartamente ne Halkidiki

  • Cmimet me poshte jane ne total (llogaritur per 2 persona te rritur + 2 femije nen 12 vjec)

  • Akomodimi, minimumi 2 persona per 1 dhome
  • Transporti opsional, €55 shtese per person (vajtje/ardhje me nisje nga Tirana)
  • Cmimet me poshte jane te vlefshme per rezervimet brenda muajit Prill.
  • Numri i dhomave eshte i limituar - kontaktoni menjehere per te pare disponueshmerine.

4 - 11 Qershor - 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 195 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 273 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 304 / Kristina Apartments Apartments - Sithonia, Apartament Apartament 1 dhome

€ 327 / Vila Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 790 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1150 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

11 - 18 Qershor 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 195 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 257 / Villa George Hotel Apartments - Kassandra/Kriopigi, Dhome apartament

€ 327 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 360 / Kristina Apartments Apartments - Sithonia, Apartament Apartament 2 dhoma

€ 374 / Stella-Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 382 / 4-You Hotel Apartments Apartments - Sithonia, Apartament 1 dhome

€ 790 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1200 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

18 - 25 Qershor 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 195 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 273 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 273 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 283 / Villa Eleni Apartments -  Kassandra, Apartament 2 dhoma.

€ 374 / Stella-Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 374 / Maltina House Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome kat mbi toke

€ 615 / Alexanika Apartments Apartments - Sithonia, Dhome apartament.

€ 790 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1299 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

25 Qershor - 2 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 205 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 296 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, Apartament 1 dhome

€ 313 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 318 / Villa Eleni Apartments -  Kassandra, Apartament 2 dhoma.

€ 319 / Alkimi apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 327 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 815 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1329 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

2 - 9 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 257 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 374 / Florinis House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament

€ 407 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 413 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1509 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

9 - 16 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 413 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 457 / Villa Eleni Apartments -  Kassandra, Apartament 2 dhoma.

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1539 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

16 - 23 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 413 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 459 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1719 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

23 - 30 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 413 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 459 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1719 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

30 Korrik -  6 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 440 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 459 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1719 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

6 - 13 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 452 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 459 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1719 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

13 - 20 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 405 / Kristina Apartments - Sithonia, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 452 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 459 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 490 / Villa Eleni Apartments - Kassandra/Polichrono, apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1599 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

20 - 27 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 296 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 366 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 398 / Kristina Apartments - Sithonia, Apartament 1 dhome

€ 436 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 443 / Kristina Apartments - Sithonia, Apartament 2 dhoma

€ 452 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 452 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 457 / Villa Eleni Apartments - Kassandra/Polichrono, apartament 2 dhoma

€ 949 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1509 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

27 Gusht - 3 Shtator 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 274 / Marrys House Apartments - Kassandra/Agia Paraskevi, Apartament 2 dhoma

€ 348 / Kordela Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 358 / Kristina Apartments - Sithonia, Apartament 1 dhome

€ 374 / Stella Meri Studios Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome pamje deti

€ 389 / Ioli Apartments - Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 394 / Villa Eleni Apartments - Kassandra/Polichrono, apartament 2 dhoma

€ 409 / Alkmini Apartments - Kassandra, Apartament 1 dhome

€ 422 / Villa Vatalis Apartments - Kassandra, Apartament 2 dhoma

€ 905 / Ioli Apartments - All Inclusive Kassandra/Fourka, dhome apartament

€ 1449 / Bomo Club Villas  Kosma Villa 3* All Inclusive Kassandra/Chanioti, Vile private me pishine

 

*VEMENDJE!

Transporti eshte opsional dhe kushton €55 shtese per person vajtje-ardhje me nisje nga Tirana.

Cmimet jane per 1 person.

Ofertat me siper jane te vlefshme per rezervimet brenda muajit Prill.

Dhomat jane te limitaura - kontaktoni tani per oferte..


Përfshihen

Ne cmim perfshihen akomodimi ne Vile, Apartament, apo Shtepi sipas zgjedhjes. 


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte e shprehur ne rubriken e te perfshira.


Transport

Opsional: - Transporti me autobus me nisja nga Tirana per hyrje dhe dalje nga hotelet/apartamentet/vilat cdo te djele. 

Nisja behet nje dite me pare ne oren 23:59.