Rreth nesh

+355 4 2 420 892

Rreth nesh

Contents: 

Turizmi

 • Paketa turistike brenda dhe jashte Shqiperise 
 • Paketa turistike ne grup dhe individuale 
 • Rezervime hotelesh ne te gjithe boten 
 • Paketa per udhetime shopping, aktivitete kulturore, koncerte, ndeshje sporti etj.

Biletaria

 • Bileta avioni ne te gjithe boten
 • Bileta trageti ne Itali, Greqi
 • Bileta trageti per ne ishujt Grek nga Athina
 • Bileta autobuzi ne Greqi, Itali, Gjermani
 • Makina me qera ne aeroportet me te medha boterore
 • Bileta autobuzi ne Greqi, Itali

Viza Turistike

 • Nxerrje vizash turistike per paketa turistike ne Dubai
 • Asistence dhe aplikimim vize turistike per paketa turistike ne USA
 • Asistence per nxjerrje vize per cdo vend ku shtetasit shqiptare kane nevoje per vize
 • Informacion mbi vendet qe shtetasit shqiptare kane nevoje per vize

Sherbime financiare jo-bankare

 • Shkëmbim Valutor
 • Terheqje parash me Moneygram

Sherbime per Biznese

 • Rezervime biletash avioni
 • Rezervime Hotelesh
 • Rezervime Makinash me Qera
 • Transferta nga Aeroporti ne Hotel
 • Transferta nga Aeroporti ne Destinacione te Ndryshme
 • Rezervime biletash avioni
 • Shkembim Valutor