Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Pasqyra e Tureve

Paketa turistike ne Dubrovnik, Stamboll, Selanik, Korfuz, Kolashin, Mavrovo, Prage, Pris, Rome, Venecia, Amsterdam, Barcelona, ne lindjen e mesme dhe te larget etj!

 • Address

  Paketa turistike ne Dubrovnik, Stamboll, Selanik, Korfuz, Kolashin, Mavrovo, Prage, Pris, Rome, Venecia, Amsterdam, Barcelona, ne lindjen e mesme dhe te larget etj!
 • Transport

  Hapni linkun e programit qe deshironi per detajet


59Cmimi per 1 person fillon nga:

Details

Tur ne Dubrovnik

Tur ne Dubrovnik. Transporti me autobus, akomodim 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke.

 • Address

  Tur ne Dubrovnik. Transporti me autobus, akomodim 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke.
 • Transport

  Transporti me autobus / k 5 dhe 19 Maj


79Per person

Details

Tur ne Selanik

Tur me guide ne Selanik ku perfshihen transferta me autobus, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit

 • Address

  Tur me guide ne Selanik ku perfshihen transferta me autobus, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k 5 dhe 26 Maj


99Per person

Details

Tur ne Sarajeve

Tur me autobus ne Sarajeve – Mostar – Medjugorje, guide, hotel, mengjeset, darkat e perfshira.

 • Address

  Tur me autobus ne Sarajeve – Mostar – Medjugorje, guide, hotel, mengjeset, darkat e perfshira.
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k 5 dhe 26 Maj.


89Per person

Details

Tur ne Sofje

Tur ne Sofje (Sofia) me autobus. Paketa turistike - Guide me transport, hotel, mengjeset dhe darkat te perfshira!

 • Address

  Tur ne Sofje (Sofia) me autobus. Paketa turistike - Guide me transport, hotel, mengjeset dhe darkat te perfshira!
 • Transport

  Transporti me autobus ►29 Maj / k 


89Per person

Details

Tur ne Beograd

Tur ne Beograd 12 Maj 3 ditë, €95 Hotel me 4* (me mengjes + darke)

 • Address

  Tur ne Beograd 12 Maj 3 ditë, €95 Hotel me 4* (me mengjes + darke)
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k 12 Maj


95Per person

Details

Tur ne Korfuz

Tur ne Korfuz grup me autobus, akomodim ne hotel, guide dhe transport dhe sherbim All Inclusive. 19 Maj, 3 ditë, €99(all inclusive)

 • Address

  Tur ne Korfuz grup me autobus, akomodim ne hotel, guide dhe transport dhe sherbim All Inclusive. 19 Maj, 3 ditë, €99(all inclusive)
 • Transport

  Transporti me autobuz komod / k 19 Maj


99Per person

Details

Tur ne Selanik & Stamboll

Paketa turistike: Tur ne Selanik dhe Stamboll me guide, transport me autobus shoqerues, mengjeset dhe hotel te perfshire. 11 – 14 Maj 129 Euro/personi

 • Address

  Paketa turistike: Tur ne Selanik dhe Stamboll me guide, transport me autobus shoqerues, mengjeset dhe hotel te perfshire. 11 – 14 Maj 129 Euro/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m 11 – 14 Maj; 25 – 28 Maj


129Per person

Details

Tur ne Selanik Stamboll Sofje

Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje (Sofia) ne grup me guide, transport dhe hotel, 5 dite 159€ personi

 • Address

  Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje (Sofia) ne grup me guide, transport dhe hotel, 5 dite 159€ personi
 • Transport

  Transporti me autobus komod / k 9 Maj


159Per person

Details

Tur ne Bukuresht

Tur me guide me autobus, ne Bukuresht, Rumani, ne 17 Maj, 5 dite, 195€/personi

 • Address

  Tur me guide me autobus, ne Bukuresht, Rumani, ne 17 Maj, 5 dite, 195€/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k


189Per person

Details


Pages